Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Influenzavaccination

er publiceret den 10. October 2014


Influenzavaccination


Nu er influenzasæsonen over os igen, og dermed er det tid til vaccination af risikogrupper. Tak om I vil være med til at informere de borgere, I er i kontakt med, om muligheden for gratis influenzavaccination. For mere info se:

https://sundhedsstyrelsen.dk/da/sundhed/vaccination/influenzavaccination/~/media/C56DB0F073874F469AFA185603496666.ashx?m=.pdf

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Sara Møller Olesen, AC-medarbejder i Sundhed og Rehabilitering i Varde Kommune på telefon 79 94 66 03 eller mail samo@varde.dk.

   

Fakta om influenzavaccination

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccination af personer, der:       

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccinationen, fordi disse grupper er i øget risiko for at blive alvorligt syge af influenza.

De ovennævnte grupper samt førtidspensionister kan få vaccinationen gratis fra den 1. oktober og året ud. Vaccinationen er dog gratis for gravide, der er mere end 12 uger henne, samt for personer med immundefekt og deres husstandskontakter, i perioden 1. oktober 2014 til og med udgangen af februar 2015. 

Det er muligt at blive vaccineret mod influenza før og efter de nævnte tidspunkter, men i så fald er det ikke længere gratis.