Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Nye ansigter i Personaleafdelingen

er publiceret den 17. July 2015


I august og september byder vi velkommen til flere nye kolleger i Personaleafdelingen.

Winnie Bejder Jensen er ansat i elevsekretariatet som uddannelseskoordinator for SOSU-elever og sygeplejestuderende i Varde Kommune. Winnie er uddannet sygeplejerske, har efterfølgende taget en diplomuddannelse i voksenpædagogik, hun kommer fra en stilling på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. 

Birgitte Guldager er også et nyt ansigt i Personaleafdelingen, Birgitte flytter fra Social og Sundhed til personaleafdelingen i forbindelse med at Birgittes opgaver med administration af især SOSU- elever flyttes ind i det fælles elevsekretariat.

Både Winnie og Birgitte begynder i Personaleafdelingen d. 17/8 2015

 

Stig Erichsen er ansat som HR-konsulent. Stig er uddannet Cand. mag. i Læring og Forandringsprocesser og han har også en Master in Health Promotion and Education. Stig har arbejdet med organisationsudvikling og arbejdsmiljø siden 1999 og kommer fra en stilling som Proceskonsulent og underviser hos Rejseholdet, Videncenter for Arbejdsmiljø,

Stig begynder i Personaleafdelingen 1/9.

 

1/9 byder vi også velkommen til vores nye elev Sarah Jensen Jakobsen. Sarah skal være i Personaleafdelingen det næste år. 

 

Velkommen til vores nye kolleger!!