Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Status på MobilePay pr. 6. januar 2015

er publiceret den 06. January 2015 af Johan Brøndsted, Økonomi og Digitalisering


Varde Kommune arbejder - i ligehed med andre kommune - på etablering af kontantløse betalingsmuligheder for borgere.

Løsningerne eksisterer allerede i Varde Kommune, men de bliver nu rammet mere formelt ind i en aftale med Danske Bank om MobilePay Business.

MobilePay Business er 1. skridt

Vi kører efter 'rettidig omhu', da den nuværende MobilePay-løsning til erhverv ikke er uden udfordringer i forhold til Varde Kommune som virksomhed og til de administrative ressourcer, som vi skal anvende til drift af løsningen.

Heri ligger også, at den nuværende MobilePay Business er i fortsat udvikling, hvilket kun vil gøre løsningen mere anvendelig for Varde Kommune - end den er i sin nuværende form.

Sideløbende er vi opmærksomme på andre muligheder - som fx. den konkurrerende løsning Swipp, som en række af landets øvrige pengeinstitutter står bag.

Pilotprojekt omfatter bl.a. Borgerservice

Konkret bliver MobilePay nu etableret i Borgerservice samt ved et par andre enheder som et pilotprojekt - med en hensigt om yderligere udrulning efter behov.

Det bliver de enkelte enheder, der står for driften af løsningen - med Økonomi og Digitalisering som administrator (fx. til tildeling af rettigheder, mv.).

 

Johan Brøndsted
Chef for Budget og Regnskab
79 94 67 56
Kontakt Johan Brøndsted