Farvel til Finn Grundahl

Denne nyhed er publiceret den 06. July 2018 af Johan Brøndsted, Budget og Regnskab

Fredag den 6. juli 2018 siger Varde Kommune - og vi i Økonomiafdelingen - pænt tak for denne gang til økonomikonsulent Finn Grundahl, der har valgt at stoppe sit lange arbejdsliv.

Finn har været ansat i 45 år - først ved Ølgod Kommune, hvor han startede som kontorelev og blev senere souschef i Økonomiafdelingen i Ølgod Kommune. Finn har siden kommunesammenlægningen arbejdet som økonomikonsulent ved Varde Kommune.

Vi vil hermed sige tusind tak til Finn for hans måde at være på, hans kæmpe indsats, hans faglige indsigt og altid gode humør - det vil vi altid huske ham for.

Dagen markeres med en indbudt reception på Rådhuset.

Af samme grund har vi ansat Christina í Rættará, der kommer fra lignende stilling i Esbjerg Kommune.
Christina starter den 1. august 2018, og hun vil primært beskæftige sig med økonomi på ældreområdet, almene boliger samt andre tværgående opgaver indenfor økonomi.

God sommer til alle.

Økonomiafdelingen