Massiv mediedækning på Krogen

Denne nyhed er publiceret den 28. January 2015

Den 13. januar 2015 fik Krogen besøg af både TV-stationer og aviser. Årsagen var, at Varde Kommune har opnået en fornem andenplads på det landsdækkende sociale indeks.

Derfor troppede TV-Syd og TV-Glad op sammen med Jydske Vestkysten og Lokalavisen for at høre, HVAD man gør så godt i Varde Kommune.

På Krogen er der netop indkøbt en fitness-maskine til handicappede, som på behørig vis blev indviet af socialudvalgsformand Thyge Nielsen om eftermiddagen.

Samtidig opførte pædagog Helle Ottsen et fængende trylleshow på Krogens botilbud for voksne, som også blev omtalt i TV-Syds aftenudsendelse i baggrunden af interviews med beboere, handicapchef Thorkild S. Pedersen og forstander Kurt Berthelsen.

Højdepunktet blev aftenens TV-Syd reportage, hvor man sendte direkte fra Krogens botilbud for børn med omtale af den nye innowalker. Hovedpersonen Emma var desværre blevet træt af al den opmærksomhed, og kunne ikke klare mere fitness den dag

Se dagens omfattende medieprogram:

Kl. 14.30: TV-Syd og TV-Glad ankommer med reportagebiler, journalister og TV-hold

Kl. 15.00: Botilbudet for voksne:
Pædagog Helle Ottsen opfører sit trylleshow for TV-Syd. TV-Syd har interviews med beboere samt Handicap- og ældrechef Thorkild S. Pedersen og forstander Kurt H. Berthelsen.

Kl. 15.00: Botilbudet for børn:
TV-Glad interviewer ergoterapeut Anne Bendix. Udsendelsen sendes lørdag, den 17. januar 2015.

Socialudvalgsformand Thyge Nielsen klipper det røde bånd, som symboliserer indvielsen af Innowalker Pro. Emma Kristensen er kørestolsbruger og liftes over i fitness-maskinen med stort smil i ansigtet. Hun afprøver maskinen i 15-20 min. Jydske Vestkysten og Lokalavisen supplerer deres artikler med interviews af Emmas forældre.

Kl. 19.30: TV-Syd sender live/direkte fra botilbudet for børn med interview af ergoterapeut Anne Bendix og Emmas forældre. Emma er blevet træt og kan ikke medvirke i indslaget.

Kl. 20.30: Mediedækningen er overstået.