Et velkendt ansigt tager over på Lunden

Denne nyhed er publiceret den 29. April 2014

Annemette Ugelvig er ny leder af Lunden. Hun ser frem til at løfte opgaven med at drive og videreudvikle det velfungerende bo- og genoptræningscenter.

De seneste fem år har hun været at finde som stedfortrædende leder på bo- og aflastningstilbuddet Krogen i Varde, men da stillingen som leder for Lunden blev ledig, var den ganske enkelt for perfekt til, at hun kunne kigge den anden vej.

- Profilen ligger bare rigtig godt til den baggrund, jeg har. Kerneopgaven omkring rehabilitering forudsætter en sammenhængende indsats, hvor mange faggrupper skal samarbejde på tværs af faggrænser. Det er en ledelsesmæssig udfordring, der gør stillingen rigtig interessant for mig, siger Annemette Ugelvig, der privat bor i Ribe sammen med sin mand, Carsten.

Klar til at løfte arven

Den nye leder er uddannet fysioterapeut og har tidligere arbejdet ved Ribe Amt og Esbjerg Kommune. Ved siden af jobbet som stedfortrædende leder på Krogen har Annemette Ugelvig netop afsluttet en masteruddannelse i offentlig ledelse ved Syddansk Universitet.

Hun glæder sig til at komme i gang og har stor respekt for de nye opgaver, der venter.

- Det er en tung arv at løfte. Lunden har et godt ry og rygte, som jeg skal sørge for fortsætter og udvikler sig. Det er et af Varde Kommunes fyrtårne, og jeg ser frem til at præge udviklingen for Lunden og gøre stedet endnu tydeligere på landkortet, siger Annemette Ugelvig, der tiltræder den 1. juni.

Interessenterne er med på råd

De kommuner, der benytter Lunden som tilbud til sine borgere, får tilbudt en plads i bestyrelsen, og den nye leder glæder sig over at kunne få input direkte fra interessenterne.

- Det er et rigtig godt initiativ, for på den måde kan brugerne være med til at præge udviklingen i forhold til deres behov, så Lunden kan blive ved med at være et attraktivt sted, siger Annemette Uglevig.

Respekt, tillid og udvikling

Varde Kommunes ældre- og handicapchef, Thorkild Sloth Pedersen, glæder sig over, at det er lykkes at finde en leder, der har antennerne ude i forhold til nye initiativer.

- Annemette Ugelvig er udviklingsorienteret og vil kunne sikre den fortsatte fremdrift i initiativer som eksempelvis Living Lab, der er et projekt, der skal udbrede velfærdsteknologien, så vi får størst mulig nytte af den, siger Thorkild Sloth Pedersen.

Samtidig er den nye leders værdisæt også et stort plus.

- Hendes ledelse er båret af respekt for og tillid til medarbejdere og samarbejdspartnere, siger Thorkild Sloth Pedersen.

Thorkild Sloth Pedersen
Ældrechef