Emma Holm Jessen har jubilæum d. 9 maj 2017 ved varde Kommunes Hjemmepleje

Denne nyhed er publiceret den 24. April 2017

Social- og sundhedshjælper Emma Holm Jessen har jubilæum d. 9 maj 2017 ved varde Kommunes Hjemmepleje.

Emma Holm Jessen

Emma blev ansat i Varde kommune den 9. maj 1977.

Emma er af både af borgere og kollegaer en meget vellidt og afholdt medarbejder som har fokus på det bedste for de borgere hun servicerer.

Emma er meget ansvarsbevidst, stabil og imødekommende og er et stort aktiv for arbejdspladsen. Emmas hjerte banker for de borgere, som har brug for en ekstra hånd og hun har gennem flere år haft særlig fokus på de demente borgere.

Emma er en rigtig god kollega som har blik for sine kollegaer og altid er klar hvis en har brug for hjælp, hun er fleksibel og rykker sig gerne for at få hverdagen til at fungere.

Emma er god til samarbejde og går til sine opgaver med ihærdighed og stor grundighed.

Teamleder Område Øst

Trine Nordentoft