Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Lone Jensens 25 års jubilæum

Denne nyhed er publiceret den 25. July 2018


Lone Jensen, der er ansat i Socialpsykiatrien, kan den 1. august fejre 25 års jubilæum i Varde kommune.

Lone arbejder med mennesker, der har en sindslidelse eller er psykisk udfordret på anden måde i deres dagligdag. Dels som kontaktperson og dels som støttecenter medarbejder i støttecenter Lindely i Ølgod.

Herudover varetager hun koordinerende funktioner, herunder udarbejdelse af vagtplaner.

Lone blev 1. august 1993 ansat som pædagogmedhjælper i SFO Bøgely i Ølgod, hvor hun var støttepædagog for udviklingshæmmede børn og unge, der gik i skole i Grindsted og derefter i skolefritidsordningen i Ølgod.

Lone var i Bøgely i 15 år, der var præget af alsidige arbejdsopgaver afbrudt af to barselsperioder.

I 2005 lukkede SFO'en for de udviklingshæmmede, og Lone besluttede derfor at tage merituddannelsen til pædagog i Jelling – det første år som fuldtidsstuderende med orlov og derefter som WEB-studerende med 25 timers arbejde ved siden af i SFO'en.

1. maj 2008 blev Lone ansat i Socialpsykiatrien ved Støttecenter Lindely på deltid, da hun stadig var i fuld gang med at afslutte sin pædagoguddannelse. Hun afsluttede sin uddannelse 1. juli 2008 og har herefter været ansat på fuld tid.

På grund af sommerferien fejres dagen først d. 6 september sammen med familie, kollegaerne i socialpsykiatrien og brugere af huset.