40 år i Tandplejen

Denne nyhed er publiceret den 10. August 2018

Birgit Nielsen

Birgit Nielsen har den 15. august 2018 været ansat som tandklinikassistent i 40 år ved Tandplejen.

Birgit begyndte som tandklinikassistentelev ved Tandplejen i Helle Kommune. Efter endt elevtid blev Birgit fastansat som tandklinikassistent. I løbet af årene fik ledelsen øje på Birgits evner indenfor administration, og Birgit har i mange år udført opgaver indenfor patientadministration, bogholderi mv. Det betød for Birgit, at hun blev headhuntet til opgaver på tværs af den nye organisation kort efter kommunesammenlægningen i 2007. De seneste år har Birgit igen påtaget sig nye opgaver, så arbejdet nu primært består af administration af omsorgs- og specialtandplejen. Patienter, forældre, kolleger og samarbejdspartnere er alle blevet mødt af Birgits venlige og imødekommende facon. Hertil kommer, at Birgit er meget omhyggelig og ordentlig og følger opgaverne helt til dørs. Birgit Nielsen har således ydet en stor og vigtig indsats for Tandplejen gennem nu 40 år.

Berit Østergaard Nielsen
Chef for Børn og Familie