40 års jubilæum

Denne nyhed er publiceret den 14. September 2017 af Økonomi, Digitalisering og Borgerservice

Inger Vestergaard, Økonomi kan den 26. september 2017 fejre sit 40 års jubilæum.

Inger blev for 40 år siden ansat i Helle Kommune, hvor hun var ansat i fællessekretariatet. Gennem årene arbejdede hun bl.a. med dagsordener, telefonbetjening, forsikring, mv.

Ved kommunesammenlægningen kom Inger til Varde, hvor hun var ansat i forsikringsteamet under Ledelsessekretariatet. Nogle år senere flyttede forsikringsopgaven til Økonomiafdelingen, og Inger fulgte med.

For godt 5 år siden skiftede Inger forsikringerne ud med økonomiopgaver i stedet.
Hun arbejder bl.a. med afstemning af bankkonti, dobbeltfakturaer, betaling af fakturaer, administration af flex og ferie, mm.

Inger er meget afholdt blandt hendes kolleger - hun er altid med på sjov, har let til smil, er utrolig hjælpsom og omsorgsfuld.

Jubilæet bliver fejret på dagen sammen med kolleger i Økonomiafdelingen samt særligt indbudte gæster.

Herfra skal lyde et stort tillykke med jubilæet.

Økonomiafdelingen