Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Årets læsevejleder i Danmark

Denne nyhed er publiceret den 23. November 2017


Henriette Sørensen fra Ølgod Skole modtog mandag den 20. november officielt prisen som Årets Læsevejleder i Danmark. Hun var primært nomineret for sit arbejde med ordblinde elever.

Mandag den 20. november modtog Henriette Sørensen fra Ølgod Skole officielt Notas landsdækkende pris ”Årets Læsevejleder” i forbindelse med en faglig konference i Herning.

Henriette blev indstillet til prisen af Ølgod Skole, der blandt andet begrundede nomineringen med hendes indsatser for at opdage ordblinde elever, oprettelsen af månedlige netværksmøder for ordblinde og prøveforberedende undervisning med kvalificerende hjælpemidler for skolens 9. årgang.

Derudover har hun været en vigtig del af indsatsen for ordblinde i hele Varde Kommunes geografisk store område. Hun bliver desuden fremhævet for hendes yderst positive og anerkendende tilgang til både børn og voksne.

FAKTA

  • Prisen som Årets Læsevejleder uddeles af Nota, der er en institution under Kulturministeriet. Titlen medfører udover hæderen en pris på 12.500 kroner.
  • Nota arbejder med at gøre trykte tekster tilgængelige i digitale formater. Formålet med Nota er at sikre lige adgang til viden, samfundsdeltagelse og oplevelser for mennesker, der ikke kan læse almindelig trykt tekst.