Britta Boel konstitueres som ny direktør i Varde Kommune

Denne nyhed er publiceret den 23. June 2016

Varde Kommunes nuværende stabschef, Britta Boel, er konstitueret som ny direktør for Børn og Unge i Varde Kommune.

Britta Boel tiltræder som konstitueret direktør 1. august 2016.
Omfanget af konstitueringsperioden er endnu ikke fastlagt, men forventes at vare til begyndelsen af det nye år.

Som følge af Britta Boels konstituering vil hun i konstitueringsperioden ophøre med at varetage opgaver i Politik og Analyse.

I denne konstitueringsperiode vil ledelsen i Politik og Analyse personalemæssigt og fagligt blive varetaget af:

Pia Koch Hauge i forhold til Sekretariatet

Kirstine Gottlieb i forhold til Udvikling

Steffen Kjær i forhold til Kommunikation.

Kommunaldirektør Mogens Pedersen vil varetage den koordinerende og overordnede ledelsesmæssige funktion i Politik og Analyse.

Konstitueringen sker efter Varde Kommunes nuværende direktør for Børn og Unge, Louise Raunkjær, fratræder sin stilling pr. 1. august 2016 for at tilgå en stilling som direktør for Børn og Unge i Herning Kommune.