Civilt-militært rollespil – skal du være med?

Denne nyhed er publiceret den 16. August 2016

Varde Kaserne afholder i uge 41 kursus for soldater fra en række FN-lande om civilt-militært samarbejde. En del af læringen foregår som et rollespil, hvor soldaterne skal mødes med ”ægte” civile.

Derfor får du muligheden for, at deltage i rollespillet. Rollespillet tager udgangspunkt i en fiktiv afrikansk stat, hvor der er opstået en flygtningekrise. Din deltagelse vil være 2-4 møder med soldaterne, hvor du (evt. sammen med en kollega) repræsenterer den fiktive stat overfor FN-soldaterne. Du vil skulle agere embedsmand – blot i en noget mere ustabil struktur, end vi er vant til.

Kommunaldirektør Mogens Pedersen udtaler ”I Varde Kommune er vi stolte af, at være en garnisonskommune og vil gerne fremme det gode samarbejde med kasernerne. Jeg vil derfor opfordre til, at medarbejdere med en lille skuespiller i maven overvejer, om det er noget for dem.”

Deltagelse kræver ca. 1 times forberedelse, et formøde på ca. 2 timer (som lægges efter din kalender) samt 2-4 timer til selve deltagelsen i rollespillet. Rollespillet afvikles 12.-13. oktober. Rollespillet foregår på engelsk, men der kræves ikke sprogkundskaber på højt niveau.

Har du lyst til at deltage? Eller har du spørgsmål? Så send en mail til Sara Møller Olesen på samo@varde.dk senest 24. august.