Den svære samtale - teknikker til at gøre det svære lidt lettere

Denne nyhed er publiceret den 11. October 2016

Har du som leder brug for, at få praktiske værktøjer, som kan bruges i medarbejdersamtaler om svære emner og i vanskelige situationer, så tilmeld dig til denne spændende kursusdag.

I samarbejde med Birgitte Poulsen, CABI, tilbyder Varde Kommune en kursusdag om Den Svære Samtale til ledere med personaleansvar. Birgitte Poulsen er seniorkonsulent i CABI og beskæftiger sig med sygefravær, HR samt CSR og socialt ansvar.

At mestre den svære samtale så den danner baggrund for det, der kan skabe positiv forandring, er omdrejningspunktet for dette kursus.

På dette kursus bliver du helt praktisk klædt på og gjort mere bevidst om det, du har i erfaringsrygsækken, og hvordan du sætter dig selv i spil i et ledelsesrum, der fører til positive forandringer.

Kurset er bygget op som et 1 dags forløb, hvor der er mulighed for at arbejde med egen ledelseskompetence, styrker og udviklingspunkter.

Du kan læse mere om tidspunkter og indhold samt tilmelde dig via kursuskataloget