Anbefalinger til brug af Digital Post

Denne nyhed er publiceret den 06. January 2015 af Vibeke Jensen, Kommunikation og Udvikling

Ved du, hvornår du skal bruge Digital Post, email, fysisk brev...? Ellers får du hjælp i de nye anbefalinger for brug af Digital Post.

Til at hjælpe medarbejderne med at vælge den rigtige kanal til kommunikation med kolleger, borgere, virksomheder og andre offentlige myndigheder, er der lavet et sæt vejledende anbefalinger.

Anbefalingerne kan du tage udgangspunkt i, når du er i tvivl om, hvordan du bør kommunikere i konkrete tilfælde. Din afdeling kan også bruge anbefalingerne til at lave en fælles vurdering af, hvornår I bruger hvilken kanal.

Har du spørgsmål til kanalvalget, kan du kontakte Servicedesk på servicedesk@varde.dk.

I vidensdatabasen kan du finde flere vejledninger, anbefalinger, tips og tricks.