Nyt fra Direktionen (om august 2017)

Denne nyhed er publiceret den 31. August 2017

Om Tirpitz, et tredelt udviklingsforløb og gå-hjem-møder.

Selvom man kan være i tvivl om, hvorvidt vi overhovedet har haft en sommer, så nærmer den sig nu sin afslutning, og der er endnu en gang fuld tryk på alle arbejdspladser i kommunen. Vi håber, at alle har haft en dejlig sommer.

100.000 på Tirpitz

Tirpitz har alene gjort det til en fantastisk sommer for vores museer. Det er imponerende, at der efter blot to måneder har været 100.000 gæster. Det skal museet være stolte af, men jeg synes nu også, at alle vores medarbejdere skal være stolte af det flotte museum, der har givet en omtale til vores område, som er af ubetalelig værdi. Og så er det simpelthen også bare en oplevelse at se museet og høre de mange historier, som der fortælles om derude. Det vil jeg anbefale til alle, som ikke har været iblandt de første 100.000.

Tredelt udviklingsforløb til vinter

Direktionen har besluttet at igangsætte et udviklingsforløb her hen over vinteren. Vi er en ret ny direktion, som gerne vil sætte vores retning på organisationen, ligesom vi selvfølgelig også funderer over, hvordan vi kan udnytte hinandens styrker optimalt. Vi har tre emner i kikkerten, som alle kan understøtte vores strategiplan:

For det første skal vi sikre, at der er en stærk sammenhæng mellem de forventninger, som borgerne har til os, og så den måde, som hver enkelt ansat i kommunen løser sin opgave på.

For det andet er vi optagede af, hvad der skal være det samlende projekt for os fremover. I denne valgperiode har det været fantastisk at opleve, hvordan først vores vision og siden Tirpitz har været en fælles stolthed for Byrådet og for medarbejderne. Hvad skal være vores næste store stolthed?

Endelig er vi også optagede af at arbejde med kommunen som en talentskabende kommune. Hvordan får vi talentet gravet frem i hver enkelt medarbejder?

Gå-hjem-møder i 2018

For medarbejderne på BCV og Bytoften har der de sidste par år været et fælles sommerarrangement i juni måned. Det er vores indtryk, at arrangementerne har været en succes, men fremover vil vi gerne prioritere personalearrangementer endnu mere. Derfor påtænker vi i 2018 at lave nogle gå-hjem-møder, som vi også havde tidligere. Mere info følger...

Mogens Pedersen,
Kommunaldirektør