Direktionens nyhedsbrev for oktober 2017

Denne nyhed er publiceret den 01. November 2017

Om valgkamp og det nye Byråd.

Kære medarbejdere

Sidste weekend havde vi både en kraftig storm, det blev vintertid, og veje og broer blev beklædt med valgplakater.

Alt sammen sikre tegn på, at vinteren og valget nærmer sig.

Slutspurt i valgkampen

Valgkampen er i fuld gang. Der stiller 11 partier op, som alle er besjælet af ønsket om alt det bedste for vores område, men vejen dertil er de ikke enige om. Sådan skal politik være. Dagligt kan man såvel i de skrevne medier som på de sociale medier se valgkampen udvikle sig, og det er lige nu, at slutspurten bliver sat ind.

De næste tre uger bliver derfor hektiske, indtil de sidste stemmer er talt op den 21. november ca. kl. 22.30, hvor der så foreligger et valgresultat. Derefter vil partierne sætte sig sammen, og i løbet af få dage er det formentlig afgjort, hvem der bliver borgmester, udvalgsformænd osv.

Det nye Byråd

Direktionen er i fuld gang med at lave program for introduktionen af det nye Byråd. Vi vil interviewe politikerne for at få viden om, hvilke ambitioner de hver især har for det nye Byråd, ligesom vi vil høre deres synspunkter til, hvordan samarbejdet i Byrådet skal fungere, og hvordan samarbejdet med organisationen skal fungere. Disse emner vil nemlig være vigtige elementer i introduktionen af det nye Byråd.

Sammen om en række emner

Det nye Byråd vil sikkert også stå sammen om en række emner. Hvordan styrker vi infrastrukturen i området? Hvordan sikrer vi arbejdskraft til området? Hvordan sikrer vi, at turisme og erhverv fortsat kan udvikles?

Disse emner afgøres af Folketinget, og derfor er det også afgørende, at vi kan præge dette arbejde. Direktionen har derfor været i København for at blive klogere på, hvordan vi kan styrke disse indsatser, så vi bedst muligt kan bistå politikerne med at give Sydvestjylland de optimale muligheder.

Og husk så at få stemt den 21. november.

Mogens Pedersen
Kommunaldirektør