Egon Boutrup stopper som økonomichef

Denne nyhed er publiceret den 13. June 2017

Efter 26 år som økonomichef – først i Blaabjerg og nu i Varde Kommune - har Egon Boutrup efter eget ønske valgt at drosle ned. Evnerne, engagementet og erfaringen går dog ikke tabt, men kommer i stedet Jobcenter Varde til gode. Her tiltræder Egon Boutrup nemlig i et nyt job med start 1. januar 2018.

Den 1. august 1977 blev Egon Boutrup ansat som elev i den daværende Ølgod Kommune. Det var starten på en lang karriere i kommunal tjeneste i det vestjyske, hvor Egon de sidste mange år har været en markant lederskikkelse.

Selvom det er snart 40 år siden, at karrieren tog sin begyndelse, så slutter den ikke her. Egon Boutrup har sagt ja til en ny stilling på Jobcenter Varde.

På Jobcenter Varde bliver opgaven at medvirke til at understøtte driften, så borgere og virksomheder oplever en smidig og serviceorienteret organisation – og samtidigt at bidrage til at udvikle tværgående samarbejde. Både internt i Varde Kommune og med eksterne samarbejdspartnere.

Derudover vil Egons erfaring med budgetlægning og økonomi komme Jobcenter Varde til gode.

Kommunaldirektør i Varde Kommune, Mogens Pedersen:

”Egon Boutrup er en institution her i Varde Kommune og har været garant for en sikker økonomistyring og overblik over økonomien gennem mange år."

"Egon har været et sikkert holdepunkt i det generationsskifte, der har fundet sted de senere år, og så er Egon bare et venligt menneske, som alle i Varde Kommune holder af."

"På den ene side er jeg ked af, at Egon har valgt at stoppe, men omvendt så er det godt for Varde Kommune, at Egon fortsætter i Jobcenter Varde, så vi fortsat kan drage nytte af hans store viden og erfaring."

"Da der er lidt tid, inden Egon skifter job vil jeg i de kommende måneder i samarbejde med den øvrige Direktion, den nuværende stab, som Egon er chef for, og med politikerne vurdere, hvorvidt stillingen skal genbesættes".