Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

En dag i arbejdsmiljøets tegn

Denne nyhed er publiceret den 10. October 2018


Den 9. oktober samledes ca. 300 deltagere fra kommunens MED-udvalg på Arbejdsmiljøforum 2018, som i år bar temaet ´ombejlet arbejdsplads`.

Om formiddagen kom deltagerne med deres bud på, hvad der er vigtigt for at være en ombejlet arbejdsplads, og på hvordan MED-udvalgene kan understøtte dette. Drøftelserne skete på tværs af arbejdspladser, for at få delt og debatteret forskellige oplevelser og virkeligheder.

Det bifaldte en af deltagerne med denne tilbagemelding: "Et godt indspark at sidde sammen med andre og få nye input".

Formiddagen resulterede i masser af input og perspektiver, som lige nu bliver læst igennem og indtænkt til fremadrettet brug. 

Inden frokost kunne deltagerne besøge 11 af kommunens mange fyrtårne, som præsenterede et arbejdsmiljøredskab, som de har succes med på deres arbejdsplads. En deltager delte i løbet af dagen sin gode arbjedsmiljøhistorie fra sin arbejdsplads, hvor de har haft stor succes med at indføre røgfri arbejdstid. Sådan er der så mange gode historier rundt om i organisationen - til stor viden og inpsiration for andre. 

Efter frokost fordydede Fælles MED områderne sig i et udvalgt emne, og afslutningsvist mødtes alle deltagere til gospelsang, som gav en utrolig lyd og et tydeligt symbol på fællesskab.

 

Materialet fra Arbejdsmiljøforum 2018 bliver sendt ud til deltagerne, og vil også være tilgængelig på voresvarde i løbet af uge 43.

 

Tak for aktiv og engageret deltagelse og inspirerende bidrag. 

 

Vi ses i efteråret 2019 til et nyt Arbejdsmlijøforum