Et Underværk til Vardes Ungeråd

Denne nyhed er publiceret den 17. November 2015

Varde Kommunes Ungeråd arbejder på at få istandsat kælderen i Varde bys ungehus ”Værket”, beliggende i det gamle Varde Stålværk.

Derfor har Ungerådet med støtte fra Varde Kommune søgt RealDanias program ”Underværker”, der støtter frivillige projekter i det byggede miljø for at skabe udvikling og fællesskab. ”Underværker” hjælper ildsjæle med at gøre deres idéer til virkelighed.
”Underværker”-støttemodtagerne udvælges dels af en jury, men også dels via ”lokal” opbakning. Den lokale opbakning består i, at man viser sin interesse for de enkelte projekter på ”Underværker”-hjemmesiden. Har I lyst til at give Ungerådet lidt støtte med på vejen, bliver de meget glade for, at man går ind på følgende link:

http://www.undervaerker.dk/projekter/2015/projektundervrket og klikker på den grønne bjælke ”støt projektet” til højre på siden.

Det kræver ikke, at man opretter sig som bruger for at støtte dem, og det tager kun få sekunder.