Få respekten tilbage - ny kampagne om alkoholbehandling

Denne nyhed er publiceret den 23. January 2015

Ny kampagne fra Alkohol og Samfund skal sætte fokus på at alle har ret til gratis og professionel alkoholbehandling.

Alkohol & Samfund har igangsat en ny kampagne med titlen "Få Respekten tilbage".

Budskabet med kampagnen er at alle har ret til gratis og professionel alkoholbehandling og at det giver respekt at gøre noget ved sit alkoholproblem.

I Varde Kommune har Elsebeth Sofia Broch stor erfaring med at rådgive og hjælpe og hun opfordrer til at man kontakter hende på telefonen for at høre mere om mulighederne for behandling.

Du kan finde yderligere oplysninger om kampagnen på Varde Kommunes hjemmeside og på kampagnens egen hjemmeside. Se links i spotboksen til højre.

Eller du kan kontakte Alkoholbehandlingen i Varde Kommune på telefon 76 16 64 64.