Vi søger et nyt medlem til Feriefondens bestyrelse

Denne nyhed er publiceret den 21. September 2018 af FerieFonden for Varde Kommune

Har du lyst til at komme i Feriefondens bestyrelse, så er der en ledig plads til dig nu...

Vi er en bestyrelse, der er bredt sammensat af kommunens ansatte - og vi mangler lige dig til at indgå i bestyrelsens arbejde.

Vi har haft gang i rigtig meget i 2017-2018 - og det seneste er bookingportalen, hvor alle ansatte i Varde Kommune kan booke et af vores 4 huse.

Opgaverne i Feriefonden er bredt sammensat, og bestyrelsen sørger bl.a. for

• tilsyn med husene (vi har dog hjælp til denne opgave),
  • at bestille håndværkere   samt
  • at husene altid står klar til vores kolleger.

Vi afholder 4-6 bestyrelsesmøder årligt.

Vil du vide lidt mere om arbejdet i bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte Berith Ellegaard Andreasen på e-mail bera@varde.dk eller tlf. 79 94 72 20.

Er du interesseret i den ledige plads i bestyrelsen, så send 5 linjer om dig selv til bera@varde.dk senest fredag den 12. oktober 2018.