Følg byrådsmødet hjemme fra sofaen

Denne nyhed er publiceret den 12. January 2016

Byrådsmøderne i Varde Kommune vil fremover kunne følges live på computeren og efterfølgende ses af alle interesserede.

Fra i aften vil det være muligt at følge med i det månedlige byrådsmøde i Varde Kommune uden selv at være til stede i Byrådssalen.

Varde Kommune har nemlig valgt at streame byrådsmøderne direkte over nettet, så man fremover kan følge med i de forskellige debatter uanset, hvor i verden man er.

Dagen efter mødet vil det derudover være muligt at få adgang til de enkelte mødepunkter hver for sig. Det betyder, at man kan nøjes med at orientere sig inden for de emner, der interesserer en selv eller ens afdeling, uden at være nødt til at følge hele mødet fra start til slut.

I den kommende periode linker vi til live-transmissionen fra forsiden på hjemmesiden, og man vil altid kunne finde linket på siden for ”Demokrati og Politik”.

Det kræver hverken betaling eller noget form for log-in at benytte sig af muligheden.

Byrådsmøderne afholdes som udgangspunkt første tirsdag i hver måned.