Fokus på intern kommunikation

Denne nyhed er publiceret den 07. June 2018

Ny kommunikationsmedarbejder med fokus på intern kommunikation og web

Den 1. maj begyndte Ulla Degn Jensen i Varde Kommune som ny kommunikationsmedarbejder med fokus på intern kommunikation og web.

Hvordan kommer medarbejdere til at mærke, at Varde Kommune har ansat en kommunikationsmedarbejder, der primært har fokus på intern kommunikation og webdelen?

En af mine kerneopgaver bliver at fastholde fokus på, at kommunikation til medarbejderne skal være relevant, nærværende og aktuelt. Det kan kun lykkes ved en konstant indsats på området. Så jeg håber, at medarbejderne oplever, at de får nemmere ved at finde relevant materiale på voresvarde.dk og via de andre interne kommunikationskanaler.

Hvordan har din første måned været?

Jeg har haft en rigtig spændende første tid ved Varde Kommune. Mine kollegaer har taget godt imod mig, og jeg har allerede fået en masse spændende opgaver på mit bord. Det tog ikke lang tid for mig at opdage, at tingene går hurtigt her.

Hvad har du haft mest fokus på?

Lige nu er den største af mine opgaver formidlingen af de nye regler for datasikkerhed. Det er jo vigtigt, at vi alle føler, at vores opgaver bliver løst efter lovgivningen. Heldigvis kan jeg konstatere, at mange af mine nye kollegaer er meget nysgerrige og spørger om mange detaljer. Det, synes jeg, er utrolig positivt og bevidner, at der er et stort engagement i organisationen.

Hvad er din baggrund, og hvordan kan du bruge det?

Jeg kommer fra en stilling i Region Syddanmark, hvor jeg implementerede et nyt intranet til regionens medarbejdere. Men jeg har også erfaring med digital kommunikation, projektledelse og så har jeg arbejdet i forskellige IT-afdelinger. De tre fagområder i kombination giver mig et fint fundament, så jeg kan understøtte interne projekter som f.eks. indførelsen af de nye sikkerhedsbestemmelser. Her kan jeg både arbejde projektunderstøttende og hjælpe med kommunikationsstrategier og –planer.

På falderebet: Er der andet, vi skal vide om dig?

Ja. Masser. Derfor håber jeg da også på, at folk kommer og spørger mig, hvis de vil vide mere. Det er jo den bedste måde at lære nye medarbejdere at kende på.