Fokus på sindslidende i ny kampagne

Denne nyhed er publiceret den 23. January 2015

LigeSund er navnet på en ny kampagne der sætter fokus på sindslidende og betydningen af, hvad ekstra opmærksomhed og en god samtale kan føre med sig.

Region Syddanmark sætter fokus på de sindslidende i en ny kampagne med navnet LigeSund. Budskabet er at det har stor værdi for de sindslidende, når de mødes med varme, forståelse og tilpassede krav.

I Slotsgade i Varde er motion og gode interesser blevet Værestedets bedste redskab i samværet med de sindslidende. "Det er vores erfaring, at de sindslidende kan få et godt og meningsfuldt liv, når vi tilpasser vores støtte og aktiviteter efter den enkeltes ressourcer," fortæller Værestedets leder og tilføjer:"For os handler det altid om, at vores brugere oplever tillid og får fornyet tro på egne muligheder".

Du kan læse mere om kampagnen på Varde Kommunes hjemmeside og på kampagnens hjemmeside hvor du også kan se en film om baggrunden for projektet. Se links i spotboksen til højre.