"Rundt om sundt" er temaet for Forskningens Døgn 2014 i Varde Kommune

Denne nyhed er publiceret den 22. April 2014 af Vibeke Jensen, tovholder for Forskningens Døgn i Varde Kommune

Flere arrangementer blev afholdt under Forskningens Døgn den 24.-26. april 2014.

Forskningens Døgn 2014 byder på flere forskellige arrangementer.

Overblik over Forskningens Døgn 2014

Tryk på billedet og få en pdf frem, hvorfra du kan læse mere om de enkelte arrangementer

Du kan læse mere på Varde Kommunes hjemmeside for Forskningens Døgn.

Lokale arrangementer

Tre skoler og to dagtilbud lukker den 24. og 25. april dørene op og viser eksempler på, hvordan indlæringsevnen kan ændres gennem anderledes undervisning.

Ældreområdet har orienteringsløb med poster, der giver viden inden for forskellige sundhedsmæssige aspekter. Løbene afholdes primært den 24. april, men du kan låne "pakken" og selv afholde det på andre tidspunkter.

Administrative medarbejdere kan høre mere om og få øget fokus på den fysiske trivsel på arbejdspladsen, når Job & Krop og flere private aktører mødes den 25. april. Tilmeld dig ved mail til Vibeke Jensen, vije@varde.dk senest den 23. april kl. 10.

Biblioteket og Center for Sundhedsfremme har åbne oplæg om forskellige emner.

Landsdækkende arrangementer

forsk.dk kan du læse mere om de arrangementer, der i øvrigt sker under Forskningens Døgn.

Deltag i en konkurrence om en koncert med "Raske penge" ved at bygge en nørdemaskine