Gå hjem møde 12. maj

Denne nyhed er publiceret den 03. May 2016

I kan glæde jer til en spændende aften med fokus på miljø.

Marint affald er et stort problem-ikke mindst for vestkystkommuner. Det er noget som kunstneren Birgitte Lund Jensen og miljøkoordinator Ryan d’Arcy Metcalfe gerne vil sætte større fokus på. De brænder begge for emnet og vil dele deres erfaringer og passion med medarbejderne fra Varde Kommune.

Birgitte Lund Jensen er kunstner og lektor. Hun har arbejdet med blandt andet affaldsgenstande som kunst. I 2013 udstillede hun blandt andet på Sculptures by the Sea i Århus med værket ”The surface reef”

Ryan d’Arcy Metcalfe er ansat som miljømedarbejder i Varde Kommune. Han er den danske koordinator for Kommunernes Internationale Miljøorganisation (KIMO). Ryan vil præsentere, hvordan organisationen arbejder for kystkommunerne med fokus på det stigende problem med plastaffald i havmiljøet.

Læs invitationen

Tilmelding sker via kursuskataloget efter først til mølle princippet.