Hjemmefronten

Denne nyhed er publiceret den 21. March 2017

Nu får medarbejdere i Varde Kommune mulighed for at se filmen ”Hjemmefronten” om det at være pårørende til en udsendt. Filmen efterfølges af korte oplæg ved fagpersoner.

Byrådet vedtog i juni 2016 en Veteran- og pårørendepolitik for Varde Kommune. Det er et klart politisk ønske, at Varde Kommune skal være et godt sted at bo for såvel veteraner som pårørende.

Varde Kommune er en stor garnisonskommune og faktisk den kommune i Danmark, som har flest veteraner pr. indbygger. Det betyder også, at vi har mange pårørende til veteraner i kommunen – både blandt børn og voksne.

Vedhæftede invitation er et rigtig godt tilbud om at få et lidt større kendskab til, hvordan det er at være barn/søskende/ægtefælle/forælder til en udsendt. Målgruppen for arrangementet er alle medarbejdere, der i deres arbejde er i kontakt med pårørende til veteraner.

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Se invitationen her