Iderigdom og handlekraft i Varde Kommune

Denne nyhed er publiceret den 05. May 2014

Mange kommuner taler i denne tid om innovation – i Varde, gør vi noget!

En lille og ganske uvidenskabelig undersøgelse på alle tre direktørområder, viser at iderigdom og handlekraft trives i bedste velgående i Varde Kommune.  Efter et kort ledermøde på hvert direktørområde, kom der over 80 ideer frem som er blevet udført eller i færd med at blive udført, til glæde for borgere og medarbejdere.

8 af ideerne, blev efter afstemning, nomineret i konkurrencen om DANMARKS BEDSTE MINDSTE IDE.

Ideerne er:

• Åbent bibliotek
  • Kør grønt i Varde Kommune
  • Struktureret Leg
  • Campingferie for demente
  • Digital Rygestop
  • Mentor for nye elever
  • Anderunger på skolen
  • Fælles bus til børnene

Så, støt Varde Kommunes egne ideer J

Se på Danmarks bedste mindste ide, og søg den ide du vil stemme på, og afgiv din stemme – NU.  der er deadline 8.maj.

På hjemmesiden kan du også se alle de andre nominerede ideer, og hente yderligere inspiration til dit eget område.

Nye Løsninger

Innovation er kommet på kommunens dagsorden for at blive. Det næste konkrete tiltag er gennemførelsen af et praksisrettet innovationskursus hvor, 25 medarbejdere bliver trænet i at arbejde med innovation.

For yderligere information, kontakt Lars Bo Stenderup fra HR.