Invitation til en skyggeforestilling.

Denne nyhed er publiceret den 27. October 2014 af Camilla Hoelgaard

Forestillingen "HC Andersen i nye klæder" udfoldes som skyggeballet på Tårnet, Sct. Jacobi Kirke.

Region Syddanmarks Kulturpulje har bevilliget 147.500 kr. til Varde Kommune. Pengene skal bruges til fem forestillinger med den internationalt anerkendte dansetrup, Ingrid Kristensen & Co.

Varde Kommune får mulighed for at tilbyde både institutioner fra alle forvaltningsområder samt turister og lokale en kunstnerisk oplevelse i absolut verdensklasse.

Det sker, når Danseteater Ingrid Kristensen med fem forestillinger gæster Varde Kommune i efteråret 2014 og foråret 2015. Forestillingerne er en del af projektet – ”Kulturen som redskab til at mestre det gode liv”.

De forskellige forestillinger kommer alle til at foregå i forskellige by - eller bynære - rum i Varde Kommune.

HC Andersen i nye klæder.

Onsdag d. 12. november kl. 17.45 opføres forestillingen HC Andersen i nye klæder med afsæt i fortællingerne Skyggen, Den Grimme ælling og Den lille havfrue .

HC Andersen i nye klæder udfoldes som skyggeballet på Tårnet, Sct. Jacobi Kirke.
Publikum kan danse med og blive en del af værket.

Gratis entre.