Kirsten Mørch Hansen er ny personalechef

Denne nyhed er publiceret den 19. March 2015

Nuværende HR-chef Kirsten Mørch Hansen er netop valgt som ny personalechef efter Svend Aage Jensen.

Et enigt ansættelsesudvalg har blandt 38 ansøgere peget på Kirsten Mørch Hansen som ny personalechef.

Hun afløser Svend Aage Jensen, der har valgt at gå på pension.

Kirsten Mørch Hansen, har siden 2011 været HR-chef for kommunen og får nu altså det overordnede personaleansvar.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt Kirsten Mørch Hansen ud blandt de i alt 38 ansøgere til stillingen.

Den nye personalechef er kommunikationsuddannet og har været ansat hos Varde Kommune siden 2007. Inden da var hun i ni år ansat som udviklingskonsulent ved Ribe Amt.

- Jeg ser frem til de mange spændende nye opgaver og blandt andet glæder jeg mig til at arbejde mere struktureret med en kompetenceudviklingsstrategi for kommunens medarbejdere, så vi sikrer, at vi har tilstrækkelig og kvalificeret arbejdskraft i Varde Kommune nu og fremover, siger Kirsten Mørch Hansen.

Hun tiltræder som personalechef den 1. april.