Jeres skridt tæller!

Denne nyhed er publiceret den 22. March 2018

Varde Kommunes direktion har besluttet, at man også i år vil støtte Stafet For Livet, som foregår på Ølgod Stadion den 16. - 17. juni 2018.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet.

Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Vi håber, at vi i år bliver ENDNU flere medarbejdere, som mødes til et sundt, socialt og formålsmæssigt godt arrangement.

I kan læse mere om Stafet For Livet her

Varde Kommune har opfordret virksomhederne i kommunen om at støtte dette arrangement men samtidig konkurrere med Varde Kommune om at have det største deltagerantal.

Denne lille konkurrence kan vi da ikke lade dem vinde!

Der er oprettet ét samlet hold for Varde Kommune, så nu mangler vi ”bare” holddeltagere.

Det handler ikke om, hvor stærkt eller langt du kan løbe, gå, stå på løbehjul eller gå med rollator, men om at være med til at støtte en god sag – måske kun i en time, eller måske under hele stafetten.

Varde Kommune betaler deltagergebyret for ansatte ved Varde Kommune og sponsorerer en T-shirt.

Det er også muligt at tilmelde familiemedlemmer på kommunens hold. De skal selv betale deltagergebyret, men får en kommunal T-shirt.

Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer, men der er også mulighed for at købe det for egen regning.

Tilmeldinger til arrangementet sendes til Camilla Hoelgaard caho@varde.dk senest d. 1. juni 2018

Skriv gerne i e-mailen hvornår på døgnet du ønsker at deltage i stafetten samt hvor lang tid, og om du ønsker en T-shirt og i så fald, hvilken størrelse. Hvis du deltog i Stafet for Livet 2017, så brug gerne den T-shirt du fik udleveret.

STAFET FOR LIVET - HVERT SKRIDT TÆLLER