Lukning af Informationen, nye mødelokaler og omrokering på 1. sal

Denne nyhed er publiceret den 14. January 2019

Der flyttes rundt på mødelokalerne og på Udvikling, Kommunikation og Sekretariatet

I disse dage er vi i gang med en større omrokering på 1. salen. Udvikling flytter sammen med Kommunikation i Sekretariatets ’gamle’ lokaler, og Sekretariatet flytter ind hvor Udvikling hidtil har haft til huse. Lukning af Informationen betyder, at post- og scanningsfunktionen flyttes op i Sekretariatet. Derfor skal afdelingsposten fra onsdag morgen afhentes på 1. sal i sydfløjen.

Flytningen af Informationen betyder også en række andre praktiske ændringer:

• Hjertestarteren er allerede flyttet udenfor Rådhuset, hvor den nu hænger tilgængelig 24/7/365.
  • Pedelarbejdspladserne i Informationen er sidste uge flyttet i Ejendomscentret.
  • Pengeskabet med bilnøgler, brobizz m.v. flyttes i denne eller næste uge ind under depotrummet under Hovedtrappen – nærmere melding kommer når det sker.
  • Døren til depotrummet under hovedtrappen bliver udstyret med adgangskontrol, idet depotrummet også indeholder andre værdiskabe m.v.
  • Gaver til jubilæum og afsked kan stadig afhentes på rådhuset. På info-skærmen ved indgangen indtastes Inger Andersen - så kommer hun ned med gaven.

I forbindelse med nedlægningen af Informationen, bliver Informationen fra ca. 1.2.2019 indrettet til mødelokale med plads til 36 personer.

Informationen huser i dag bl.a. politikerarbejdspladser – disse flyttes til det nuværende Mødelokale 5, der fremover bliver ”Politikerum”. Her vil deres dueslag også være at finde.

Informationen bliver dermed det nye ”Mødelokale 5”, og alle møder, der er booket i Mødelokale 5, rykkes pr. 1.2.2019 over i Informationen i stedet.

Da navngivelsen af mødelokalerne med denne flytning bliver lidt ”rodet” er det blevet besluttet, at mødelokalerne fremover skal have nye navne, i stedte for numre.

Navngivelsen tager udgangspunkt i naturområder i Varde Kommune med stor brandingsværdi, og den nye navngivelse fremgår af vedlagte dokument.

Navngivelsen af Mødelokale 1 vil fra 1.2.2019 f.x. blive følgende: ”Rådhuset, Bytoften 2, Varde – Mødelokale Langli”, mens der på indgangen til selve mødelokalet alene står ”Langli”.

Vi vil på Infostanderen m.v. i en lang overgangsperiode informere om både de nye og de gamle mødelokalenavn, så både I og husets gæster kan finde de rette lokaler, idet allerede bookede møder i Outlook jo desværre ikke ændrer sig, selv om vi ændrer navngivelsen.

I vil også – når vi når til den 1.2.2019 – alle modtage en ”konverteringstabel”, så i let kan se h.h.v. de gamle og de nye mødelokalenavne.

Som følge af de nye navngivelser af mødelokalerne, vil mødelokalerne også løbende få nyt grafisk udtryk. Bl.a. vil den fotografiske folie blive udskiftet, så den passer til navngivelsen, og på sigt vil selve indretningen af mødelokalerne også i højere grad komme til at afspejle mødelokalenavnet.

Se oversigt over de fremtidige mødelokaler og deres navne her