Lunden - Ny hjemmeside og logo

Denne nyhed er publiceret den 06. April 2016

Kan man spise et logo?

•

Ja, det kunne man på Lunden d. 1. april, hvor beboere og medarbejdere var inviteret til en lille happening i fællessalen, hvor alle fik mulighed for at se den nye hjemmeside og Lundens nye logo.

”Vores hjemmeside var af ældre dato og trængte til et ansigtsløft. Vi kontaktede konsulentfirmaet /et al. og idéen med et nyt logo kom til undervejs”, siger leder Annemette Ugelvig.

Lundens logo tager udgangspunkt i Varde Kommunes vision ”Vi i naturen” og med inspiration fra Lundens unikke beliggenhed i naturskønne omgivelser. Bladet symboliserer muligheden for at gro – både som beboer og medarbejder.

Med ny hjemmeside og nyt logo ønsker vi at skærpe kommunikationen på Lunden med signal om gennemsigtighed, udvikling og troværdighed.

Annemette Ugelvig
Kontakt Annemette Ugelvig