Målrettet og fælles indsats gør Varde til højdespringer i DI-måling af erhvervsklimaet

Denne nyhed er publiceret den 03. September 2014

Varde Kommune går 52 pladser frem til en 12. plads og er således højdespringer i den årlige erhvervsklimamåling, som Dansk Industri i dag offentliggør.

Regionsdirektør i Sydbank og formand for Varde Erhvervs- og turistråd Finn Christensen, borgmester i Varde Kommune Erik Buhl og administrerende direktør i Worklife og næstformand DI-Sydvestjylland Ulla Adolf

Borgmester Erik Buhl glæder sig over dagens placering, der er resultatet af en målrettet og fælles indsats.

- Det tidligere byråd satte flere initiativer i gang for at skabe en mere erhvervsvenlig kommune, og det nuværende byråd har formået at fastholde det klare politiske fokus. Det er et langt og varigt træk, der skal til for at skabe og fastholde de gode samarbejder, siger Erik Buhl.

Vækst har længe stået øverst på dagsordenen for Varde Byråd, der vil sikre et attraktivt grundlag for konkurrencedygtige virksomheder i lokalområdet. En god erhvervsservice kræver en bred indsats, der blandt andet indebærer de rigtige pasningsmuligheder, dygtige unge mennesker, hurtig og korrekt sagsbehandling, god infrastruktur og meget mere.

- Resultatet bæres således af alle 4.300 medarbejdere og ledere i Varde Kommune, af Byrådet, af Varde Erhvervs- og turistråd og af et konstruktivt samarbejde med erhvervslivet. Jeg er glad og stærkt tilfreds med den holdånd der vises og indsats alle har gjort for at gøre Varde Kommune til en mere erhvervsvenlig kommune – tak for det, siger borgmesteren.

Det må kalde på endnu større ambitioner og et hårdt arbejde for at indfri den tillid, der er vist med undersøgelsen i dag. Vi må ikke hvile på laurbærrene, for der stilles hele tiden nye krav til virksomhederne, og dermed også til os som kommune. I dag glæder vi os over den nye måling, og i morgen fortsætter vi det gode arbejde. Vores placering i dag er en god platform til yderlige indsats fra alle for at fastholde placeringen og gerne således at vi rykker et par trin op næste år, slutter Borgmester Erik Buhl.