Medarbejderne fejrede DI-skulderklap

Denne nyhed er publiceret den 03. September 2014

Medarbejderne i Varde Kommune fejrede onsdag offentliggørelsen af, at Varde er årets absolutte højdespringer i Dansk Industris rapport om kommunernes erhvervsvenlighed.

Selvom Varde Kommune er alkoholfri-arbejdsplads, så startede medarbejderne i Kommunes afdeling i Årre onsdagen med et lille glas og et stykke kransekage.

Årsagen er, at kommunens erhvervsteam holder til i Årre, og derfor skulle det fejres, at DI i år tildeler Varde Kommune en 12. plads på listen over den mest erhvervsvenlige kommune. 12. pladsen gør Varde til årets højdespringer i den prestigefulde undersøgelse.

”Vores spring mod tinderne i DI’s undersøgelse skyldes både borgmester Erik Buhls intensive fokus på de lokale virksomheder og alle medarbejderes fokus på, at yde en god, imødekommende og kompetent betjening af vores virksomheder. Derfor har hele kommunen noget at fejre i dag”, Mette Christensen, teknik- og miljøchef i Varde Kommune.

Plan- og byggechef Ivar Sande lykønsker sammen med Mette Christensen medarbejderne i Årre.