Mini OL, hygge og sommerfest med brasiliansk islæt….

Denne nyhed er publiceret den 01. July 2016

10.juni markerede Varde kommune OL-året, på fornemmeste vis med eget Mini OL og en forrygende sommerfest.

Se film fra dagen

Ca. 300 kolleger tog del i OL aktiviteterne som var organiseret og tilrettelagt i de fem verdensdele ringene er et symbol for. På denne måde fik deltagerne både afprøvet danse fra Afrika, Cha Chi fra Asien og smagt grillede græshopper fra Australien. Undervejs var det også muligt at prøve kræfter med den berømte HaKa dans, som vi også ved afslutningen af Mini OL fik danset i fællesskab.

Mini OL skabte et godt udgangspunkt for hyggelige timer med kolleger i den skønne vejr efterfølgende, som igen lagde op til en dejlig sommerfest med god mad og masser af sjov.

Ambitionen om at skabe en dag hvor vi kunne grine og have det sjovt sammen, men også få snakket med kolleger vi ikke havde mødt før, lykkedes rigtigt godt.

Så, tusind tak til alle der var med til gøre dagen rigtig, rigtig god J

Faktisk så god, at vi allerede nu godt tør love, at vi gentager succesen næste år – i en eller anden form.