Ny direktør ansat for Social og Sundhed

Denne nyhed er publiceret den 28. February 2017

Varde Kommune har ansat Claus Fjeldgaard som ny direktør for Social og Sundhed.

Claus Fjeldgaard tiltræder pr. 1. april 2017 stillingen som ny direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune.

Han har været ansat som leder i Viborg Kommune siden 2007. De sidste tre år som chef for socialområdet.

Som direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune får Claus Fjeldgaard ansvaret for at løse en lang række opgaver på velfærdsområdet. Et særligt fokuspunkt i Varde Kommune er indsatsen mod demens. Tilbage i februar 2016 blev Varde Kommune udråbt som en af de første demensvenlige kommuner i landet.

”Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Claus Fjeldgaard til jobbet som ny direktør for Social og Sundhed i Varde Kommune,” siger kommunaldirektør Mogens Pedersen og fortsætter:

”Han har en stærk profil, og gennem sine 17 års ledelseserfaring kommer han med en masse viden på området. Derudover harmonerer hans idéer for fremtiden med de ønsker, som Varde Kommune har for social- og sundhedsområdet.”

Blå bog

Navn: Claus Fjeldgaard

Alder: 48 år

Bopæl: Holstebro