Ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse er fundet

Denne nyhed er publiceret den 26. February 2015

Anette Bækgaard Jakobsen, der i dag er afdelingschef for Psykiatri- og Socialstaben i Region Syddanmark, er netop blevet udpeget som ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Den 1. april har Anette Bækgaard Jakobsen første arbejdsdag som ny direktør for Varde Kommunes Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Anette Bækgaard Jakobsen er 50 år og bor i Trelde ved Fredericia sammen med sin mand og parrets to døtre.

Den nye direktør ser frem til at begynde i sit nye job:

- Jeg ser Varde Kommune som en meget spændende og velfungerende kommune, hvor man forstår at kombinere nytænkning og sund fornuft. Jeg glæder mig til at bygge videre på de gode resultater, siger hun.

For Anette Bækgaard Jakobsen er god service til borgerne den primære opgave.

- Det er borgernes kommune, og vi skal give dem så god en service som muligt. Jeg glæder mig til sammen med den øvrige direktion at arbejde tværgående til gavn for netop borgerne, siger hun.

Medarbejderne skal være stolte

Hun ser også frem til at komme til at lære sine nye kollegaer at kende og vil sætte fokus på at opretholde høj arbejdsglæde og motivation.

- Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og jeg skal sammen med mine ledere sikre nogle rammer, der gør, at vi kan fastholde høj arbejdsglæde og motivation, så vi kan give borgerne en god service. Her står værdien ordentlighed meget højt som et pejlemærke for mig både i forhold til borgere og medarbejdere. Man skal være stolt over at arbejde i Varde Kommune, siger hun.

Den nye direktør er uddannet cand. scient. pol. og har i sit nuværende job hos Region Syddanmark arbejdet med indgåelse af sundhedsaftaler og med at skabe sammenhæng i sundhedsydelserne på tværs af somatik, psykiatri, samt de 22 kommuner og praksissektoren i Region Syddanmark.