Ny DPO - forankret i Sekretariatet

Denne nyhed er publiceret den 01. April 2019

Sarah Mikkelsen er ansat som jurist i Sekretariatet pr. 1. april. Samtidig er hun udpeget som ny data protection officer (DPO). Funktionen er flyttet til Sekretariatet.

Sarah Mikkelsen har tidligere været ansat i Varde Kommune som jurist i et barselsvikariat. Med sin juridiske baggrund og gennem sit arbejde i Varde Kommunes sikkerhedsudvalg har hun et godt kendskab til arbejdet som DPO.

Hun er pt. på barsel og forventes at starte på arbejde igen i januar/februar 2020.

I den mellemliggende periode vil funktionen som DPO blive varetaget af digitaliseringskonsulent Thomas N. Koed. I den periode vil der primært være fokus på at følge 11-punktsplanen fra KL vedrørende implementering af GDPR og på løsning af de mest nødvendige DPO-opgaver og it-sikkerhedsopgaver.

DPO-funktionen blev indtil marts i år varetaget af David Ulrik Kristiansen, der har søgt nye udfordringer.

DPO-funktionen kan som hidtil kontaktes på mail: vkdpo@varde.dk

Den juridiske bemanding

Den juridiske bemanding vil i en periode være lavere end normalt, og der må påregnes længere svartider og begrænset rum til nye juridiske opgaver. Opstår der behov for juridisk bistand af større omfang, kan der efter aftale med Sekretariatet købes ekstern bistand.