Vi deler oplevelser i naturen: Ny Facebook-gruppe runder 100 medlemmer

Denne nyhed er publiceret den 22. January 2019

Efter bare fem dage rundede visionens nye Facebook-gruppe 100 medlemmer. Det skete lørdag aften.

Siden tirsdag har medlemmerne uploadet 114 billeder og videoer i den nye Facebook-gruppe "Vi deler oplevelser i naturen - fra borger til borger i Varde Kommune".

Gruppens formål er i højere grad at underbygge det store "Vi" i visionens navn. Fortællingen om vores natur skal skabes af borgerne og fællesskabet.

"Denne gruppe er for alle os, der bruger naturen i Varde Kommune. Vi har natur i verdensklasse. Så hvorfor ikke dele vores billeder, videoer, sjove historier, tips og tricks med hinanden?" lyder gruppens beskrivelse.

Og dele billeder, det har gruppens 117 medlemmer (i skrivende stund) altså gjort.

Bliv selv medlem og leg med her