Ny Facebook-side for veteraner og pårørende

Denne nyhed er publiceret den 29. March 2019

Varde Kommune har oprettet en Facebookside med information til veteraner og pårørende i kommunen.

Siden hedder Veteraner og pårørende i Varde Kommune

Det er Varde Kommunes veteran- og pårørendekonsulent, Sara Møller Olesen, der står for siden.

Baggrunden er et ønske om at kunne kommunikere til alle veteraner og pårørende i Varde Kommune – ikke kun dem, der er i kontakt med kommunen – og ikke kun i forbindelse med flagdage. Tanken er at have en slags opslagstavle, hvor vi kan dele aktuelle begivenheder og tilbud.

På siden opslås primært information om lokale arrangementer, begivenheder og tilbud til veteraner og pårørende i Varde Kommune. Desuden kan regionale og nationale tilbud fra relevante aktører og samarbejdspartnere slås op. Opslag der må betegnes som reklame/marketing med kommercielt sigte afvises. Siden oprettes, så der kan stilles spørgsmål/kommenteres på opslag og begivenheder, men det er kun administratorer, der kan oprette opslag.

Har I begivenheder eller tilbud, I gerne vil have delt, må I meget gerne sende det til Sara Møller Olesen. Spørgsmål og kommentarer må også gerne sendes i hendes retning.

Sara Møller Olesen håber også, alle medarbejdere vil være med til at dele kendskabet til siden, så "opslagstavlen” kommer til at virke efter hensigten.

Sara Møller Olesen

samo@varde.dk