Ny jobcenterchef ansat

Denne nyhed er publiceret den 02. October 2018

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på 48-årige Rikke Rødekilde som ny jobcenterchef. Hun tiltræder stillingen 1. november 2018.

Rikke Rødekilde bliver ny jobcenterchef i Varde Kommune.

Rikke kommer fra en stilling som udviklingschef hos KFUM’s sociale arbejde i Middelfart og har før det blandt andet seks år på bagen som leder af Center for Misbrug og Udsatte i Esbjerg Kommune.

Hun er oprindelig uddannet socialrådgiver og er lige nu i gang med hovedopgaven på masteruddannelsen i offentlig ledelse.

Signe Aaskov Kold fortsætter som konstitueret chef, indtil Rikke tiltræder stillingen som jobcenterchef. Herefter vender Signe tilbage til Fælles Administration.

Vi glæder os til at tage imod Rikke 1. november!

Se Rikkes LinkedIn-profil her: https://www.linkedin.com/in/rikke-r%C3%B8dekilde-a1a7072b/