Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Ny kørselsapp - Carlog

Denne nyhed er publiceret den 15. August 2017


Nu digitaliserer vi indberetning og godkendelse af kørsel i egen bil!

Det indebærer en praksisændring, såfremt du har medarbejdere, som får udbetalt kørsel. Derfor skal du og/eller din stedfortræder, deltage på en Carlog workshop i efteråret!

Det er direktionens beslutning, at al erhvervsmæssig kørsel i egen bil fremover så vidt muligt indberettes ved hjælp af en mobilapp fra Carlog. Nedenfor præsenteres, hvordan overgangen til det nye system for kørselsindberetning og kørselsgodkendelse kommer til at foregå. Baggrunden for indførelsen af Carlog er, at systemet sikrer en korrekt indberetning og en tidsbesparende proces.

Overgangen til Carlog vil ske i løbet af efteråret med workshops for de ledere/stedfortrædere/administrative, der normalt godkender kørsel. På workshoppen udleveres materiale til eget brug og bruger-materiale til de medarbejdere, der skal bruge systemet. 

For medarbejderne er der planlagt et par formiddage, hvor medarbejderen kan komme forbi Bytoften eller BCV og få et kvarters individuel vejledning. Systemet er ret intuitivt at benytte, så langt de fleste vil kunne bruge systemet uden en større gennemgang.

Det vil desuden være muligt at rekvirere Kirsten Olstrøm eller Susanne Westergaard til at komme ud på arbejdspladsen og give en instruktion på f.eks. et personalemøde, såfremt der kan samles en personalegruppe på minimum 15 personer.

I slutningen af 2017 forventer vi at kunne udfase kørselsindberetning via KMD app´en samt størstedelen af de manuelle kørselsindberetninger.

Carlog workshops - for dem der godkender kørsel:

Obligatorisk for alle ledere/stedfortrædere, der godkender kørsel og et tilbud til administrative medarbejdere, der kontrollere/godkender kørsel

Der udbydes 3 workshops om dagen på Campus fra kl. 08.15 – 10.15, fra kl. 10.30 – 11.30 og fra kl. 13.30 – 15.30 på følgende dage:

  • Mandag den 11. september 2017
  • Tirsdag den 12. september 2017
  • Onsdag den 20. september 2017
  • Onsdag den 27. september 2017
  • Torsdag den 5. oktober 2017

Tilmelding til en workshop sker i kursuskataloget.

 

Individuel vejledning af brugere – medarbejdere der kører i egen bil:

Medarbejdere, der har behov for individuel vejledning i brugen af Carlog, kan komme forbi Bytoften/BCV mellem kl. 08.00 – 12.00 på disse dage:

  • Tirsdag den 19. september 2017 på BCV, Marsken 1. sal
  • Fredag den 22. september 2017 på Bytoften, Mødelokale 3
  • Mandag den 25. september 2017 på Bytoften, Mødelokale 3

 

Kort fortalt om Carlog:


Medarbejderen downloader app´en ”Carlog” til sin mobil eller IPad. Medarbejders kørsel logges automatisk via app´en ved, at medarbejderen åbner app´en og trykker på ”start” ved en kørsels begyndelse og på ”stop” ved en kørsels afslutning. Ruten logges automatisk på en personlig profil på nettet. Medarbejderen kan logge sig ind på profilen og rette til og f.eks. manuelt oprette en glemt kørsel. Lederen/administratoren godkender seneste måneds kørsel i administrationssystemet, hvorefter kørselsafregningen sendes til KMD. Både brugere og administratorer vil få tilsendt en månedlig påmindelse om klargøring af kørselsregnskab samt godkendelse af kørselsregnskab.