37-årig bliver ny leder af Sygeplejen

Denne nyhed er publiceret den 04. March 2019

Anne-Mette Lange Andersen tiltræder den 1. april som leder af Sygeplejen i Varde Kommune. Hun kommer fra en stilling som leder af akutteamet i Esbjerg Kommune.

Anne-Mette Lange Andersen er uddannet sygeplejerske og har været leder i Esbjerg Kommune siden 2009. I dag er hun leder af akutfunktionen i Hjemmesygeplejen i Esbjerg Kommune.

”Jeg glæder mig til at være med til at skabe sammenhæng og høj kvalitet i den sygeplejefaglige indsats. Det bliver spændende at være med til at videreudvikle sygeplejen i Varde Kommune, så vi fortsat kan være i front i det nære sundhedsvæsen. Og så ser jeg frem til at være med til at fortsætte udviklingen af en god arbejdsplads, hvor en et godt arbejdsmiljø og en høj sygeplejefaglig kvalitet er i fokus,” siger Anne-Mette Lange Andersen

Ældrechef Thorkild Sloth Pedersen:

”Med Anne-Mette får vi en ung, dynamisk leder med masser af ledelseserfaring. Anne-Mette har spillet en central rolle i udviklingen af et tæt – og prisvindende – samarbejde mellem Sydvestjysk Sygehus, praktiserende læger og Esbjerg Kommune. Hun kommer derfor med nogle erfaringer, som Varde Kommune får glæde af i den løbende udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen."

"De gode resultater har bl.a. Anne-Mette opnået i kraft af en arbejdsform, hvor medarbejdere bliver involveret i de forandringer, der skal ske. Med sit værdisæt og sin arbejdsform er jeg sikker på, at Anne-Mette kan fastholde og udvikle Sygeplejen i Varde Kommune som en god og attraktiv arbejdsplads."

Anne-Mette er 37 år og bor i Ølgod sammen med sin mand og parrets to børn.