Ny portal til bestilling af print

Denne nyhed er publiceret den 19. April 2017

Bestilling af invitationer, programmer, navneskilte og visitkort foregår fremover på kommunens nye printportal.

Mange af jer har indimellem en opgave med at lave en invitation, programmer til et arrangement eller møde, navneskilte eller visitkort.

Fremover kan I selv lave dem i Varde Kommunes visuelle identitet ved at benytte den nye printportal, som Varde Kommunes kommunikationsafdeling har lavet i samarbejde med PE Offset (portalen bruges også til opgaver, som ikke skal bestilles hos PE Offset).

I første omgang bruges portalen til invitationer, programmer, navneskilte og visitkort.

Printportalen fungerer som en webshop (som man kender det fra internethandel), hvor man lægger sine varer i indkøbsvognen og vælger om man printer selv, eller sender det til tryk.

Herefter får man muligheden for at udfylde invitationen, navneskiltet m.m.

Ved første besøg skal du oprette en konto med dit eget login. Det gør du ved at trykke på ”opret en konto” på denne side:

Når du har oprettet en konto og er logget ind, findes der en lille miniguide inde på siden, der kan hjælpe dig i gang.