Ny sundhedsforsikring et tilbud til medarbejderne

Denne nyhed er publiceret den 25. May 2017

Som medarbejder ved Varde Kommune har du mulighed for at tegne en sundhedsforsikring til en favorabel pris.

Varde Kommune har pr. 1/5 indgået en aftale med  Mølholm forsikring/ sundhedsargenturet om at kommunens medarbejdere og familie kan tegne en forsikring til en favorabel pris. Betalingen er helårlig og er i 2017 på 1.799 kr.

Som medarbejder skal du selv tilmelde dig via kommunesundhed.dk

Læs mere om forsikringen og hvordan du skal tilmelde dig.

TopDanmark og Doktorservice

Medarbejdere har indtil 1/5 haft mulighed for at tegne en sundhedsforsikring ved enten TopDanmark eller Doktorservice, aftalen med disse to selskaber løber frem til 31/12 2017.

Hvis du har haft en af de to forsikringer og fortsat ønsker at være forsikret efter 31/12 2017 skal du:

• Tilmelde dig (og din familie) inden 31/12 2017 til den nye forsikring på www.kommunesundhed.dk, følg anvisningerne på siden. Det er mulig at skrive en bemærkning om hvornår aftalen skal træde i kraft.
  • Hvis du ønsker at overgå til den nye forsikring inden 1/1 2018 skal du tilmelde dig den nye forsikring og sende en opsigelse til Kirsten Olstrøm, kiol@varde.dk som vil sørge for at opsige den nuværende forsikring og stoppe løntrækket.