Nye datoer til KørGrønt kurser

Denne nyhed er publiceret den 29. January 2015 af Hanne Linding Lund

Lær at køre grønt eller få en genopfriskning af teknikkerne

Vi har nu fundet nye datoer til KørGrønt kurser, så nu har du igen mulighed for at deltage i de supergode kurser, hvor du lærer noget om, hvordan du kører bil så det er mest brændstoføkonomisk. Det er ikke kun godt for kommunens budget, det betyder også noget for dit eget budget når du kører i din private bil.

Har du været på kursus tidligere, men har glemt noget af det du lærte, eller har du ikke fået det hele ind i din kørerutine, så har du mulighed for at deltage i et genopfriskningskursus, hvor vi igen fortæller dig hvordan du kører grønt.
Hvis du ikke har været på kursus tidligere, har du mulighed for at deltage i et kursus, hvor du får både en praktisk og en teoretisk indføring i, hvordan du brugere mindst muligt brændstof, når du kører bil.

Du kan tilmelde dig kurserne via kursuskataloget her på Vores Varde. Der udbydes 120 genopfriskningskurser og 32 kurser til medarbejdere, som ikke har været med tidligere.