Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Nyt mødelokale i naturen

Denne nyhed er publiceret den 29. May 2017 af kakk


'Vi mødes i Naturen' - et sommer pop-up mødelokale på Rådhuset med rustik indretning

Som et eksperiment vil der i juni måned blive opstillet en Lavvu i området ved højbedene og frugttræerne (ud mod Isbjerg Møllevej). Lavvuen er et mødelokale ligesom de andre lokaler vi booker i Outlook og den er åben for booking fra den 2. juni til den 30. juni 2017.

I lavvuen er der plads til store og små tanker, til ro og fordybelse og til heftige diskussioner. Den er vandtæt, men uden bund så i morgentimerne kan man risikere at få lidt morgendug mellem tæerne.

  • Lavvuen indvies torsdag den 1. juni kl. 14.30 hvor der opfordres til, at I kigger forbi med jeres torsdags-kaffe-kage - helt uformelt.

Hvorfor gør vi nu det?

Flere ansatte søger alternative steder til afholdelse af formelle og uformelle møder, da de fysiske rammer har betydning for indholdet, når vi mødes. Derfor er det interessant at afprøve alternativer til de traditionelle mødelokaler. Når vi vil mødes i naturen, kan vi nemt blive udfordret af vejr og vind. Med fx en lavuu kan vi på en enkel måde etablere et mødelokale i naturen. I juni måned vil vi derfor afprøve, hvordan nogle enkle og rustikke rammer kan anvendes som alternativt mødelokale til nogle typer af møder.

Efter forsøgsperioden samler vi op på hvordan det har virket med vores enkle og midlertidige mødelokale ”Vi mødes i naturen”. Vi håber du vil tage godt imod det og gøre brug af det ved de mødeaktiviteter, hvor det giver mening. 

Praktisk

  • Lavvuen bookes i Outlook med navnet ’Mødelokale ’Vi i naturen’’
  • Der er plads til 8 personer
  • Der er ikke super god wifi forbindelse men til gengæld af og til 4G
  • Møblementet er rustikke træstubbe fra et gammelt træ i Tambours Have, så nylonstrømper kan ikke anbefales i Lavvuen

 

Fakta om lavvuen:

Lavvuen er samefolkets svar på en tippi. Historisk er lavvuen knyttet til rendriften på Nordkalotten. Samerne havde lavvuen som eneste bolig. Her boede de hele året og lavvuen kunne flyttes afhængigt af årstid mm. I dag bruges lavvuen mest som midlertidig bolig ved flytning af renflokken, ved jagt og fisketure og som base og beskyttelse for vildmarksfolket. Friluftsfolket har de seneste år opdaget lavvuens mange fordele og den benyttes derfor også til almindeligt friluftsbrug.