Pernille og Tannie har vundet AspIT-prisen

Denne nyhed er publiceret den 26. May 2015

Pernille Pedersen fra team ung i uddannelse og Tannie Sørensen fra team udvikling har vundet AspIT-prisen.

AspIt er en IT uddannelse til unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse og uddannelsen bruges primært til de unge STU-elever (Særligt Tilrettelagt Uddannelse).

Pernille er UU vejleder for disse unge, mens Tannie er arbejdsmarkedsrådgiver.

Prisen er uddelt i dag i Middelfart til AspIts 10 års Jubilæums årsmøde.

Referat af prisoverrækkelsen for AspIT Prisen 2015

"I en anerkendelse af et helt særligt godt samarbejde, mellem Aspit og en samarbejdspartner, der i høj grad forstår at praktisere princippet om, at den personlige udvikling og den faglige udvikling skal følges ad, og at det handler om, at få vores unge med særlige udfordringer gennem uddannelse og ud i jobs.

Prisen går da ikke kun til en, men to personer, da de i et forbilledligt samarbejde gør unge Aspergere til helstøbte jobkandidater, både menneskeligt og fagligt.

De to prismodtagere møder eleverne hos AspIT Esbjerg med respekt, anerkendelse og forståelse, de giver sig altid god tid til at lytte, de etablerer tryghed, og de udviser kompetence, og skaber dermed solide vækstbetingelser for ungt fokuseret talent.

Mine damer og herrer, vinderen af AspIT Prisen 2015 er det stærke team i Varde Kommune:
Uddannelses- og specialvejleder Pernille Pedersen og Arbejdsmarkedsrådgiver Tannie Sørensen!"

Et rigtig stort tillykke til begge piger!